Wedding Cake

Весільний торт – невід’ємна частина святкового вечора. Він відображає концепцію весілля, доповнює її стилістику, а іноді підкреслює красу весільного образу нареченої. Пари вибирають класичні багатоярусні торти, одноярусні торти з різними смаками, міні-торти, а також як заміну торту – капкейки (порційно для кожного гостя). Замовляти весільний торт необхідно тільки тоді, коли знаєш точну кількість гостей, стиль весілля і його кольористику. Але не варто відкладати це на останній момент. Ми рекомендуємо робити замовлення щонайменше за чотири місяці. Потрібно розуміти, що кондитер має багато замовлень під час весільного сезону, тому йому треба правильно розподілити свій час. Окрім цього для особливих замовлень потрібні особливі продукти чи підготовка декору, що займає додатковий час.

Щоб головний десерт вечора виправдав всі надії гостей після ситного бенкетного меню, варто вибирати легкий торт з нежирним кремом.
Весільні торти прикрашають іншими солодощами – макарунами, мармеладом і фруктами, квітами – живими, зацукрованими або виготовленими з мастики і шоколаду. Перш ніж вибрати головний десерт свого весілля, дізнайтеся все про тенденції весільних тортів. Щоб кожному гостю дістався шматочок Вашого з нареченим щастя, потрібно правильно розрахувати вагу торта. На одного гостя в середньому припадає 100-150 грамів торта. Якщо не виходить ціле число, схиляйтеся до більшого. Наприклад, на весіллі буде 26 гостей, це – 2600 грамів, але краще замовити 3 кілограми. Коли весільного торта мало – це проблема, а коли його трохи залишається – це приємність для самих молодят і діток на весіллі, які будуть раді такому смаколику на наступний день. Пам’ятайте про яруси: ніяк не вийде зробити 3 яруси з двокілограмового торта.
Подаємо для Вас розрахунок:
15 гостей – 2 кг – 1 ярус,

20 гостей – 2-3 кг – 1-2 яруси,

30 гостей – 3-4 кг – 2 яруси,

40 гостей – 4-5 кг – 2-3 яруси,

50 гостей – 5-6 кг – 3-4 яруси